VAMA SI TAXE VAMALE

Vamă şi taxe vamale

Când comanzi produse Vulp’s Toys pentru livrare în afara teritoriului Uniunii Europene, uneori vei avea de plătit taxe de import. Acestea sunt colectate de către statul din ţara de destinaţie. Taxele adiţionale pentru procesarea vamală sunt suportate de către tine ca şi Cumpărător. Noi, Vulp’s Toys, nu avem niciun control asupra acestor taxe impuse de către autorităţile din ţara ta. Procedurile vamale variază foarte mult de la ţară la ţară, motiv pentru care iti recomandăm să iei legatura cu biroul vamal din ţara ta. Unele ţări pot chiar interzice importul anumitor produse. De asemenea, eşti considerat importatorul de drept al bunurilor comandate şi trebuie să te conformezi legislaţiei ţării în care vei primi produsele.

Confidenţialitatea informaţiilor este importantă pentru noi. Astfel, dorim pentru clientii noştri internaţionali, să fie informaţi cu privire la faptul că pachetele lor pot fi deschise şi inspectate de către autoriţatile vamale. Oficiile vamale pot solicita, uneori, importatorului de drept, informaţii adiţionale pentru identificarea acestuia. Fiind importatorul de drept al pachetului, vei fi nevoit să oferi informaţii personale precum codul unic de identificare (CUI / CNP) sau alte informaţii de identificare sau informaţii legate despre Comandă.

De regulă, de formalităţile vamale se ocupa curierul, DHL Express, iar acesta din urmă îţi poate solicita informaţiile menţionate mai sus pentru a te reprezenta în faţa autorităţilor vamale. Formalitatile vamale la comenzile “Cadou” vor fi efectuate ca şi în cazul comenzilor normale. Desi pachetul este marcat drept “Cadou”, costul produselor va fi menţionat pe factura comercială conform cerinţelor autorităţilor vamale.