Toys wood be better

joi, noiembrie 8th, 2018

De ce jucarii de lemn?

Daca te uiti la ceea ce exista astazi pe piata, nu ai cum sa nu apreciezi simplitatea, functionalitatea si totodata frumusetea unei jucarii din lemn bine lucrata. Oricum ai da-o, un plastic la fel de frumos colorat ca o bucata de lemn si care sa surpinda la fel de bine textura materialului nu ai sa gasesti.

Jucariile din lemn ne-au inspirat sa incepem o afacere personala, intr-un domeniu in care nici eu nici sotul meu, nu aveam nicio experienta. Pana la urma, ce pot sti despre lemn si prelucrarea acestuia un medic si un economist? Si ne-am gandit, daca pe noi, doi adulti, jucariile ne-au facut sa ne oprim din ritmul nostru cotidian si sa ne alaturam fiului nostru in joaca lui, prin care descopera lumea, cat de importante trebuie sa fie acestea pentru un copil?

In colectia privata a copilului, se regasesc atat jucarii de lemn cat si de plastic. Probabil de ultimele nimeni nu poate scapa cu adevarat, traim totusi in epoca de plastic. Insa, cele care ne-au distrat cel mai tare au fost cu siguranta cele de lemn.

Jucaria din plastic este ieftina. Cea din lemn, nu prea, insa jucaria din plastic are viata scurta, pe cand cea dintr-un lemn uscat, bine prelucrata este matusalemica. Sigur, pe cele din plastic le putem inlocui mai des, dar stricam planeta, pe cand lemnul este o materie prima regenerabila, reciclabila si durabila. Suplimentar, stricam si ocazia copilului sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea.

Dupa o experienta nu foarte placuta cu o rata cantareata, noi am inceput sa ne orientam din ce in ce mai mult catre jucariile din lemn si am descoperit ca in realitate au fost doar beneficii: cheltuim mult mai putini bani pe termen lung, copilul nostru e interesat o perioada mai lunga de timp de o jucarie, sunt rezistente si vor fi folosite si de bebe numarul 2 care e pe drum , se intretin usor, nu sunt toxice daca sunt vopsite cu vopsea naturala sau lac pe baza de apa.

Noua ne plac foarte mult, speram sa va placa ideile noastre si sa pretuiti jucariile de lemn pentru ceea ce sunt ele: creative, distractive si durabile.

 

FOLLOW & CONTACT

S.C. Vulp's Toys S.R.L.

Cod unic de înregistrare: RO 36134992
Nr. Reg. Com.: J23 / 2222 / 2016
Sediu social: Neamt, Comuna Podoleni, str. Sperantei, nr.271
Punct de lucru: Neamt, Comuna Podoleni
Telefon: +40 742 329 552
E-mail: office@vulpstoys.com

2018 Toate drepturile rezervate SC Vulp’s Toys SRL