TERMENI SI CONDITII

TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE

Bine ai venit la vulpstoys.com ! Magazin românesc online de jucării din lemn, mobilă şi accesorii pentru camera copilului!

Vulp’s Toys SRL şi partenerii săi oferă produse din lemn masiv, lucrate manual pentru familia dvs.

Atunci când vizitezi, parcurgi, utilizezi sau cumperi de pe site-ul nostru, vulpstoys.com, accepţi implicit şi necondiţionat termenii şi conditiile generale descrise mai jos. Te rog să intri şi pe pagina de Confidentialitate şi pe Politica de cookie-uri pentru a inţelege cum colectăm şi procesăm informaţiile tale personale.

Definitii şi termeni

VulpsToys este denumirea comercială a societăţii Vulp’s Toys SRL, persoană juridică de naţionalitate română, cu sediul social în Neamt, comuna Podoleni, Strada Speranteu, nr. 271, 617335, CUI RO36134992, J27/689/2017. Dacă ai nevoie de informaţii sau răspunsuri adiţionale, ne poti contacta, oricând, la adresa de email office@vulpstoys.com

Bunurile şi Serviciile sunt produsele şi serviciile listate pe Site, inclusiv produsele şi serviciile menţionate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Cumpărătorul este o persoană fizică cu vârsta peste 18 ani sau persoană juridică care îşi face un Cont în Site şi efectuează o Comandă.

Clientul poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică care are sau obţine acces la Conţinut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziţie de către Vulp’s Toys (electronic, telefonic, etc).

Contul este secţiunea din Site, format dintr-o adresă de e-mail şi o parolă care permite Cumpărătorului accesul la Conţinut şi transmiterea Comenzii. Această secţiune conţine informaţii despre Client/Cumpărător şi istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii contului şi a parolei şi se va asigura că toate informaţiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete şi actualizate. Astfel, în limita în care legea permite, eşti de acord şi accepţi responsabilitatea pentru toate activităţile care au loc pe contul şi parola ta. Pentru motive justificate, Vulp’s Toys îşi rezerva dreptul de a restricţiona accesul Utilizatorului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi şi/sau la unele din modalităţile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activităţii Utilizatorului/Cumpărătorului pe Site, acţiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vulp’s Toys. În oricare dîntre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa către Vulp’s Toys, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus menţionate.

Coşul este secţiunea din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care doreşte să le achiziţioneze la momentul adăugării sau la un moment ulterior. În cazul în care Bunurile sau Serviciile nu sunt achiziţionate la momentul adăugării prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor şi Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea Vulp’s Toys.

Comandă este un document electronic ce intervine că formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător. Document prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenţia sa de a achiziţiona Bunuri şi Servicii de pe Site. O comandă conţine urmatoarele:

 • bunuri sau servicii regăsite în oferta magazinului online, Vulpstoys.com
 • informaţii corecte cu privire la detaliile de facturare şi livrare
 • alte menţiuni speciale ale Cumpărătorului.

Comunicarea electronică este orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  care conţine informaţii generale şi tematice, informaţii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-aţi achiziţionat, informaţii cu privire la oferte sau promotii, informaţii referitoare la Bunuri şi Servicii adăugate în secţiunea “Cont/Coş”, precum şi alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piaţă şi sondaje de opinie. În scopuri contractuale, sunteţi de acord că toate acordurile, notificarileşi alte comunicări pe care vi le furnizam în format electronic, îndeplinesc orice cerinţă legală. Excepţiile se fac în cazul în care legile aplicabile obligatorii solicită în mod specific o altă formă de comunicare.

Contractul reprezinta înţelegerea la distanţă încheiată şi agreată între Vânzător şi Cumpărător, fără a fi nevoie de prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului.

Conţinutul – reprezintă:
 • toate informaţiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate, prin utilizarea unui echipament electronic sau alte modalităţi
 • Conţinutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice şi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informaţie comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informaţiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
 • informaţii legate de Bunurile şi/sau Serviciile şi/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumita perioadă;
 • informaţii legate de Bunurile şi/sau Serviciile şi/sau tarifele practicate de către un terţ cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
 • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Este interzisă orice utilizare a Conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de către Vulp’s Toys sau de acordul de utilizare care îl insoţeşte, în cazul în care acesta există.

Link-ul sau legătura web este adresa online prin care se poate accesa o pagină online.

Site-ul este magazinul online găzduit la adresa web www.vulpstoys.com şi subdomeniile acestuia. Toate informaţiile folosite pentru descrierea Bunurilor şi/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promoţia este acţiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri şi/sau Servicii având un stoc limitat şi predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Tranzacţia este încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun şi/sau Serviciu de către Vulp’s Toys, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorilor de plăţi agreaţi de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Utilizatorul este orice persoană fizica care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică înregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, şi-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secţiunea Termeni şi Condiţii Generale.

Vânzătorul suntem noi, echipa Vulp’s Toys sau orice alt partener al Vulp’s Toys.

Obligaţiile noastre

Vânzătorul pune la dispoziţia Cumpărătorului, în mod gratuit, informaţii profesionale cu privire la produsele şi serviciile sale, pentru a atinge finalitatea menţionată în comanda online. Conţinutul publicat în magazinul online Vulp’s Toys are caracter orientativ şi prezintă informaţii despre produsele comercializate de acesta, precum şi alte date considerate de Vulp’s Toys ca fiind de interes pentru Cumpărători.

Vulp’s Toys este deţinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra magazinului online, respectiv asupra mărcilor, designului, functionalităţilor site-ului, imaginilor şi specificaţiilor tehnice, precum şi a produselor oferite in cadrul magazinului online.

Întreprindem demersuri în mod constant pentru a prezenta informaţii cât mai corecte şi relevante pentru produsele oferite spre vânzare. Dacă preţurile sau alte informaţii despre produs au fost afişate greşit, ne alocăm dreptul a nu onora comanda şi de a anunţa clientul în legătură cu eroarea intervenită.

Imaginile produselor sunt afişate în magazinul online cu titlu de prezentare. Având în vedere că activitatea noastră este un meșteșug, iar produsele sunt lucrate manual, produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanţe de culoare, ambalaj) în funcţie de lotul în care au fost fabricate.

În vederea derulării contractului la distanţă în bune condiţii, Vulp’s Toys, în baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, dacă în urma interacţiunii cu site-ul acesta completează datele de identificare şi contact. Scopul în care va fi contactat clientul este de a solicita în mod expres orice informaţie pentru ducerea la bun sfârşit a procesului de comandă online.

La solicitarea şi cu acordul consumatorului, Vulp’s Toys poate recomanda Cumpărătorului achiziţionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate în prima comandă. Comanda iniţială se consideră anulată la data confirmării comenzii ce înlocuieşte comandă iniţială.

Înregistrarea şi confirmarea unei comenzi

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu comunicarea electronică, inclusiv comunicări ulterioare în scopuri de marketing.

Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumparaturi, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile de plată oferite la finalizarea comenzii. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un Bun şi/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. Adăugarea unui Bun/Serviciu în coşul de cumparaturi, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, nici rezervarea Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul acceptă că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul agrează că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situaţie în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificari prealabile, adresate, Cumpărătorului. Aceasta se face fără nicio obligaţie ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să preţindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri: neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacţiei, în cazul plaţii online; invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de Vulp’s Toys, în cazul plaţii online; datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete şi/sau incorecte;

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor şi/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri şi/sau Servicii din Comandă va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Vânzătorului la efectuarea Comenzii şi va returna suma achitată aferentă.

Contractul se consideră încheiat între Vânzător şi Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poştei electronice şi/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

Documentul şi informaţiile puse la dispoziţie de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului.

Lansarea unei comenzi trece prin urmatoarele etape:
 • Înregistrarea unei comenzi: se va genera un număr unic pentru fiecare comandă.
 • Pregătirea comenzii: înseamna că pregătim comanda plasată şi aceasta va fi expediată către tine, de regula în 24 de ore, cu exceptia produselor lucrate la comanda si care sunt semnalate caatare in descrierea produsului respectiv. Nu se pot face modificări la comenzile în curs de expediere.
 • Comandă expediată: Înseamnă că noi am trimis comanda către tine. Informaţiile cu privire la livrare se vor primi direct de la curier.
 • În curs de livrare: Pachetul tău este la curier şi cel mai probabil se va livra în ziua primirii mesajului.
 • Comandă livrată: Pachetul tău a fost livrat. În cazul în care nu l-aţi primit personal, va rog să verificaţi cu membrii familiei sau vecinii.
 • Comanda ta va fi onorata în ordinea cronologică în care a fost înregistrată în baza de date a Vulp’s Toys.

Preţul şi valabilitatea produselor

Preţurile aferente Bunurilor şi/sau Serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în valuta limbii în care este afişat site-ul. Toate tarifele includ T.V.A. Preţurile şi stocul produselor sunt actualizate de la un interval de 24 de ore până la 5 zile lucrătoare. Preţurile din comenzi şi proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora.

Informaţiile cu privire la disponibilitatea Bunurilor şi Serviciilor oferite de către noi sunt existente pe fiecare pagină web a produsului. Dacă în timpul procesării/pregătirii Comenzii, observăm că produsele comandate nu sunt pe stoc, vă informăm pe e-mail cât de repede posibil.

Dacă nu se menţioneaza în mod express, Vulp’s Toys este producătorul Bunurilor şi Serviciilor oferite pe acest site. Deşi depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informaţiile despre Bunurile şi Serviciile oferite sunt corecte, uneori materialele de ambalare a produsului actual pot conţine mai multe informaţii sau alte informaţii decât cele afişate pe site-ul nostru. Toate informaţiile despre produsele de pe site ul nostru au scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazaţi exclusiv pe informaţiile prezente pe site. Vă rugăm să citiţi întotdeauna etichetele, atenţionarile şi recomandările oferite odată cu produsul, înainte de utilizare.

Metode de plată şi factuare

Pentru detalii cu privire la metodele de plată folosite de către magazinul nostru, vei găsi informaţii detaliate la secţiunea Metode de plată.

Livrarea bunurilor şi termeni de livrare

Condiţiile de livrare a Bunurilor şi Serviciilor Vulp’s Toys se regăsesc la secţiunea Politica de livrări.

Prin intermediul partenerilor noştri de transport, asigurăm livrări naţionale şi internaţionale în majoritatea ţărilor din lume.

Vama şi taxe vamale

În cazul expedierilor în afara Comunităţii Europene, vei găsi informaţii şi detalii adiţionale la secţiunea Vamă şi taxe vamale.

Confidenţialitate

Dreptul la protecţia datelor cu caracter personal îl considerăm un angajament fundamental al Vulp’s Toys. Prin urmare vom dedica toate resursele şi eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în deplină concordanţă cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecţia datelor” sau “GDPR”), precum şi cu orice altă legislaţie aplicabilă pe teritoriul României.

În acest sens, am creat Politica de Confidenţialitate prin care dorim să te informam despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm şi protejăm datele tale cu caracter personal atunci când interacţionezi cu noi în legătură cu produsele şi servicille noastre, prin site-ul nostru.

Politica de cookie

Pentru a îţi oferi un serviciu web mai bun şi personalizat, site-ul nostru utilizează tehnologia de tip cookie. Datele stocate de fisierele de tip cookie utilizate nu arată niciodata detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală. Pentru mai multe informaţii, te rog să accesezi pagina Politica de cookie.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor, mărcile şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Vulp’s Toys sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul să parcurgeţi acest site, să reproduceţi porţiuni prin imprimare, descărcare pe un hard disk sau să le distribuiţi altor persoane. Acestea se pot face doar cu condiţia să păstraţi intacte toate drepturile de autor şi alte însemne de proprietate şi cu condiţia ca pe aceste reproduceri să apară însemnul de marcă înregistrata menţionat mai jos. Nu este permisă reproducerea niciunei părţi a acestui website pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câstig comercial şi nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa în orice alte lucrări, publicaţii sau website-uri.

Toate drepturile rezervate.

Vulp’s Toys | Toys wood be better | Magazin românesc online de jucării din lemn, mobilă şi accesorii pentru camera copilului!

Mărcile, logo-urile, caracterele şi alte mărci de serviciu (denumite în mod colectiv „Mărci”) ce apar pe acest site aparţin S.C. Vulp’s Toys SRL. Nimic din ceea ce conţine acest site nu va fi considerat ca oferind vreo licenţă sau drept de folosire a vreunei Mărci ce apare pe acest site. Este strict interzisă folosirea/folosirea defectuoasă a Mărcilor ce apar pe acest website, sau în orice alt context pe acest website, cu excepţia celor prevazute în acest document. De asemenea, va aducem la cunostinţă că Vulp’s Toys îşi va exercita în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

Limitarea responsabilităţii

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. Vulp’s Toys nu poate fi făcut responsabil pentru daunele directe sau indirecte, de pierderea de date, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

Link-urile de pe site-ul Vulp’s Toys.eu va pot trimite în afara reţelei şi sistemelor Vulp’s Toys, iar Vulp’s Toys nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru Conţinutul, acurateţea sau funcţionarea acestor terţe site-uri. Link-urile sunt oferite cu bună credinţă şi Vulp’s Toys nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioara în alte site-uri ale căror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricărei trimiteri către alte website-uri nu implică susţinerea acestora de către Vulp’s Toys. Va recomandăm să citiţi cu atenţie pagina de confidenţialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitaţi.

Vom depune toate eforturile pentru a asigura valabilitatea serviciilor şi lipsa erorilor oferite prin intermediul magazinului online, vulpstoys.com. Însă nu putem garanta acest lucru din cauza naturii internetului. Uneori, serviciile Vulp’s Toys pot fi suspendate ocazional sau restriţionate pentru a permite reparaţii, mentenanţă şi/sau introducerea de noi facilităţi sau servicii. Ne vom strădui să limităm frecvenţa şi durata acestor suspendări sau restricţii.

Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen şi/sau în mod corespunzător, total sau parţial, este datorată unui eveniment de forţa majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului parţilor şi care nu poate fi evitat. Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabilă

Aceşti termeni şi condiţii generale se supun legislaţiei romaâne. Eventualele litigii apărute între Vânzător şi Utilizatori / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente de pe teritoriul României.

Actualizarea informaţiilor

Vulp’s Toys îşi rezervă dreptul de a modifica şi de a actualiza în orice moment accesul la site, precum şi termenii şi condiţiile generale.

Detaliile noastre de contact

S.C. Vulp’s Toys SRL

e-mail: office@vulpstoys.com