RETUR

Politica de retur

Când comanzi produse de la Vulp’s Toys, poţi fi sigur că folosim cele mai bune procese de livrare şi transport pentru a garanta că produsele comandate sunt de o calitate ireproşabilă.

Dacă ai nevoie să îţi anulezi comanda, trebuie să o anulezi înainte ca aceasta să plece spre tine. Te rugăm să ne contactezi prin email la office@vulpstoys.com pentru a începe procesul de anulare. Pentru anulări, poţi decide să rămâi cu un avans la noi pentru achiziţii viitoare sau să îţi returnăm banii.

Ne străduim mereu să oferim ce este mai bun şi să o facem bine de prima dată. Însă, uneori, există situaţii în care trebuie să se facă o cerere de rambursare. În aceste situaţii, consultaţi politicile noastre de mai jos.

Reclamaţii legate de transport

Garantăm că orice produs pe care îl primeşti de la Vulp’s Toys va fi de cea mai înaltă calitate şi livrat în cele mai bune condiţii.

Te rog să verifici cu atenţie detaliile de livrare. Garantăm livrarea doar la adresa pe care o primim în formularul de comandă. Dacă se întamplă să nu putem livra la tine, te vom contacta pentru a stabili noile detalii de livrare în cel mult 24 de ore. Altfel, produsele se vor returna către noi. Dacă vor ajunge în bune condiţii, îţi vom retrimite pachetul, dar va fi nevoie de plăteşti din nou transportul. Dacă pachetul nu se returnează în condiţii bune, va fi nevoie să plăteşti din nou comanda.

Orice produs care îndeplineşte condiţiile de mai sus, pe care îl consideri nesatisfăcător din cauza problemelor de transport, va fi înlocuit sau rambursat la cerere, fără bătăi de cap. Pentru asta, trebuie să ne anunţi cu detaliile problemei în cel mult 24 de ore de la primirea comenzii, pe adresa office@vulpstoys.com.

Reclamaţii legate de calitate

Orice produs care îndeplineşte condiţiile de mai sus, pe care îl consideri nesatisfăcător din cauza problemelor de transport, va fi înlocuit sau rambursat la cerere, fără bătăi de cap. Pentru asta, trebuie să ne anunţi cu detaliile problemei în cel mult 24 de ore de la primirea comenzii, pe adresa office@vulpstoys.com

Procedura de retur

Termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile (perioada de reflecție), conform legislatiei nationale si europene.

Cumpărătorul trebuie să ne notifice în scris (office@vulpstoys.com) că renunță să cumpere, fără penalități şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul jucăriilor fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (de ex. vopsite la comandă, numele copilului pictat sau gravat pe jucarie, ş.a)

Contravaloarea mărfii returnate va fi plătită clientului în maxim 3 de zile din momentul în care vom primi coletul retur şi vom verifica integritatea mărfii. Plata se va face prin transfer bancar în contul clientului. De menţionat că se va returna numai contravaloarea produsului, fără cheltuielile iniţiale de livrare sau cele de retur.

La returnare, produsele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să nu fie deteriorat şi va trebui trimis în ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Înainte de a returna un produs, vă rugam să ne contactați la adresa office@vulpstoys.com, să ne anunțați că vreți să returnați produsul şi că urmează să primim un colet de la dumneavoastră.